2016

MB HOLDİNG BALO SALONU

MB HOLDİNG BALO SALONU Gaziantep'in merkezinde, Prof. Muammer Aksoy bulvarıda bulunan Milenyum İş Merkezinde daha önceleri bir TV stüdyosu tarafından kullanılmakta olan 2 katlı tonozlu yapının üst katı mal sahibinin talepleri doğrultusunda bir etkinlik merkezine dönüştürülmüştür.

SK EVİ AYVALIK

SK EVİ AYVALIK Ayvalık merkezdeki Maceron mahallesinde bulunan eski bir deve ahırı bir stüdyo ev olarak yeniden projelendirilmiştir. 60 metrekare alana oturan yapının günışığı ihtiyacı 2 buçuk metre derinliğinde bir ışık avlusu ile karşılanmaktadır. Zemin kat; mutfak, salon ve bir adet misafir tuvaletini barındıran temsili bir tek mekan olarak kurgulanmış olup yapıya eklenen asmakat yatak odası işlevi görmektedir. Mevcut taş duvarlar ıslah edilip kaba hali ile bırakılmıştır.

SCENIC SAGRES

SCENIC SAGRES A significant feature of the built environment of Sagres is the washed out white wall , be it the parapet enclosing the settlement on the high cliffs of St. Vincent or the defensive wall of the Sagres Fortress. The walls highlight a poetic interplay between the elegantly meandering edge of the natural headlands and the man made landmarks. They are exposed to the sun, the wind and the waves, thus carrying the patina of time. The beautiful landscape is superimposed by the heritage of mankind. Our intention is to break out of the enclosure of walls and extend them into and beyond the cliff edge. The enhanced cohesion between nature and the man made will be used as a medium to introduce the visitors to the age of exploration, at the same time immersing them to the genius loci. Once arrived at the parking area attached to the St. Vincent road the visitors encounter a free standing parapet wall guiding them southward along the pedestrian path to the first look-out point. It is where the natural terrain starts to get a slight inclination towards the atlantic. From here the visitor is directed to the promontory’s most easterly point where one can stand on an overhanging terrace with a panoramic view over the promontories of Sagres including the Beliche Fortress. Having arrived at the edge of the cliffs one proceeds with the final stage of the promenade by descending towards the most southerly point. There the wall wraps into [...]

ADESSO OFİS

ADESSO OFİS Adesso Türkiye bilgi teknolojileri firması için Maslak Olive Plaza'da 400 m²'lik ofis alanı mobil çalışma gruplarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

Ö EVİ

Ö EVİ Çatı dubleksi dairenin iç kabuğu tamamı ile soyulmuş olup tüm mekanlarda derinlik ve kullanım konforunu artırmak amacı ile yapısal yenilemeler yapılmıştır.